Club Nokia vihdoin heräsi eloon

Jokainen omistaja älypuhelin Nokia voisi tulla jäseneksi club Nokia. Niille teistä, joilla ilmoittautumiset vielä epäröivät, olemme valmiita listalle etuja sekä ratkaisuja. On se todella sen arvoista. Jokainen omistaja tahansa puhelimen Nokia voi päätyä jäsen club Nokia. Aivan äskettäin, ne lisätään myös elintarvikkeiden valinta kansakuntien tšekin tasavallassa. Ja myös juuri mitä tämä klubi voi lisäksi club kortti antaa sinulle? Vierailla tarvitset tahansa Nokian puhelin, joka on IMEI. Jotta voit kirjautua sisään vaikka puhelin perinteiset NMT. Tällä hetkellä klubi on Nokia yli 15 tuhatta osallistujat in us sekä 2 tuhatta Slovakiassa. Mitä on IMEI-koodi me kirjoittaa alla ja parhaista tavoista löytää se kerran lisää alla. Kerhoon voit tarkistaa aikaan, mutta siellä oli tšekin valikosta maissa. Riittää, kun valtio on päättänyt olla Englannissa ja myös vastanneet tšekin osoite-ja sinulla on club-kortti saatu. Kuitenkin, yhdessä tämän kortin club mitään kiehtovaa ei tuoda-se oli melko yksinkertaisesti kysymys kuvan verrattuna jotain käytännöllisiä sekä hyödyllisiä. Se on kuitenkin hitaasti muuttumassa.

Miten voit ilmoittautua?

Miten voit ilmoittautua Web-selain ja mene osoitteeseen club.nokia.com valitse kieli ja täytä joukko kysymyksiä. Muutamia pistettä sinun täytyy määrittää: Soita, osoite, sähköpostiosoite, yhteyshenkilön tiedot. Nämä ovat välttämättömiä, muun muassa lähettämällä club-kortti. IMEI-Nokia-puhelin, joka sinulla on ja myös päivä, kun olet hankkinut sen. Varmasti, voit vierailla, huolimatta siitä, että ei Nokia puhelin sinulla on. sinun yksinkertaisesti täytyy saada IMEI-numeron tahansa olemassa olevaan puhelimeen. Se on kuitenkin selvää, että tavaramerkin haltija, joka on itse asiassa tällä hetkellä käytössä IMEI-seuran sijaan. Muuten, rekisteröinnin jälkeen voit hiukkaakaan alas osallistuja määrä, että sinun ei tarvitse vain kun salasana on laiminlyöty. Kiitos vierailulla klubissa, klubáci!

Olet rekisteröitynyt. Ja myös juuri mitä club deal? Se on hyvin vähän, kaikki ratkaisut ovat vaiheen eteneminen: info koskien uusia mahdollisuuksia älypuhelimia Nokia; vaihtoehto ladata logon tai soittoäänen; pääsy infolink Nokia Careline; mahdollisuus käyttää liuosta Club Nokia Välitöntä Palvelua; tiedot koskevat nykyisten otteeseen, sekä paikallisia ja kansainvälisiä; voit ladata ja asentaa ohjelmiston päivitykset joissakin malleissa. Valintoja tulee mukaan Nokia on jatkuvasti vapautetaan. Valitettavasti jotkut edellä ratkaisut eivät vieläkään toimi.

Mobile käytännössä kustannus-vapaa

Mobile käytännössä kustannus-vapaaValituissa paikoissa ympäri maata, varsinkin kaupoissa, sijoitetaan erityinen ratkaisu paikasta nimeltä Club Nokia Split toinen Ratkaisu. Täällä voit haltijat Nokia puhelimet tarkistaa, onko puhelin toimii niin kuin sen pitäisi. Nämä palvelun tekijät, esimerkiksi ongelmia yrittää puhelimen päällä ratkaisu, jos se ei toimi, voit saada puhelimen vaihto. Muistin sisältö ja myös asetelmia varmasti kopioidaan uusi puhelin, joka olet ylläpitää. Viallinen puhelin sitten korjaus sekä, jos se sen jälkeen toimii oikein, on hyödynnetty toinen asiakas aivan sama vaihto. Voidakseen käyttää tätä palvelua, sinulla on oltava mukanasi club-kortti, ihannetapauksessa jopa myynnin lasku sekä puhelimen täytyy olla takuu. Jos olet kun matka ulkomailla, voit hakea palvelun paikka kansakunta. Aivan sama palvelun, sinun pitäisi olla vaihtoehto käyttää missä tahansa ulkomailla. Lämmin linja. Klubin jäsenille valmis myös lämmin linja, Club Nokia Careline.

Tämä on tarkoitus ratkaista kysymyksiä sekä ongelmia, joita saattaa ilmetä, kun hyödyntämällä matkapuhelin Nokia. Aivan ensimmäisen vuoden jäsenyys, ovat palvelut tämän line täysin ilmainen, valitettavasti en voi kuitenkaan keskustella siitä, kuinka paljon he asettaa sinut takaisin sen jälkeen, kun tämän määräajan päättymistä. Jos voit soittaa hotline, sinun täytyy tietää, jäsennumerosi, ja myös käsillä IMEI puhelimen. Maksettu Nokia luotto tulokset! Kuten olen vihjasi ennen, puhelimessa voit lähettää logo malleja ja myös soittoääniä. Kuitenkin, he eivät olla kustannus-vapaa, voit varmasti viettää heille. Pelivuoro mukaisesti alustavat tiedot yhden logon suunnittelu maksaa 30 kruunua. Sekä vain miten maksaa? Uusia klubin jäseniä Nokia välittömästi ja luo tili Club Nokian Opintopistettä. Nämä tekijät tulevat varmasti olemaan käytössä vain viettää surina tai logo suunnittelu, mutta myös erilaisia muita palveluja (esim. Club Nokia Careline). Card Club Nokia Opintopistettä soveltuvia tekijöitä on tarjolla alueellisten valtuutettujen toimittajien Nokia. Tarkistuslista myyjät voit löytää verkkosivuilla club.