Edullinen Nokia 3 on edelleen musta, tyylikäs, valkoinen on ihana

Tarkistin Nokia 3, tarjosi viime kuussa lehdistötilaisuudessa. Äärimmäisen objektiivisuuden vielä halua odottaa, olen niin innoissani logoa koskevat Nokia kädet, että en olisi varmasti hänelle anteeksi lähes mitä tahansa. Paljon kuitenkin anteeksi ei ole. Palvelimelle myNokia.cz on täällä yli kymmenen vuotta, Nokian brändi meillä on syvällä sydämessäsi, sekä sen jälkeen, kun kokemuksia Microsoftin kanssa olen purkaminen ensimmäinen valmistus pala lähes repii hänen silmissään. Puhelin valaistu, ensimmäinen, kun taas säteilevän logo design järkyttävä Android, mutta sitten kiinni suuri merkki Nokia. Kun palasin pitkästä aikaa heck house.

Ajaton musta taulu, varjossa vaihtoehtoja, se on eri kahvi

Ajaton musta taulu, varjossa vaihtoehtoja, se on eri kahvi

Musta, se voisi olla ilmoitti, hienostuneisuutta, vielä hieman luovuutta. Yritimme kuitenkin myös valkoinen vaihtelu pronssi kiiltävä kehys, ja se on yksi lisää kahvia, puhelin, vertaansa vailla käsite, ja yleensä myös säännöllisesti suomen tyyliin. Mutta hyvin ymmärrän, että suurin osa teistä on purkitettu siksi on tyypillisesti musta myydä yksi. Tänään aika pieni musta virkamerkki korvaa sen korko erittäin erinomainen laatu, tarkka työstö, ei squeaks, sekä narisevia kuin Lumií, mikä on rivissä ja myös mitään on leikattu varsi, matta, pyöristetty teräs reunat, he nopeasti ymmärtää, mitä brändi nimi se on.

Selkä on muovia, sekä hieman jytinä klikkaamalla, se heti juolahti, että haluan poistaa ja auttaa tehostaa käyntikortti, kuten suuri vanha Nokia vuotta aiemmin. On kuitenkin otettava älä mene, sääli, akku ei ole vaihdettavissa. Myös minulle nenadchnula painikkeet ovat aika paljon alkuun, napata määrä valvonta ei ole täysin luonnollinen. Suljin cam puuttuu, mutta se voidaan asettaa nopeasti painamalla lock-painiketta, jolla voit jopa ottaa kuvia, kuitenkin, syksyllä suoraan alle peukalon. Vielä chrome puolella painikkeet sekä stimuloi yksitoikkoinen tyyli, näyttää paljon enemmän tyyris puhelin, tämä vaikutus, lisäksi, tarjoaa koko Nokia 3.

Laitteisto työkalut perus

Laitteisto työkalut perusNokia 3 ei ole Snapdragon cpu, sisällä tepe 8 ydintä MediaTek MTK 6737, joka ei todellakaan ole asiakirjan omistaja nopeus. Ensimmäinen ajaa koko synkronointi oli haluton, viimeisin Android miehittää 1,5 GT set up 2GB RAM-muistia. Vähitellen dohrávaly puhelut, päivittää app ja myös puhelin oli kirjattu. Ja myös nyt se toimii yllättävän hyvin. Teidän tiedot ovat helposti saatavilla 16GB muistia, voit laittaa noin kaksi SIM ja sd-kortti. Älä tuhlaa valaistus aikana ensimmäinen säätö, näytön syyskuun puolelta sekä käsitellä kuten AMOLED-vaikka se ei ole, luettelo hinnat 4 tuhatta kruunua on todella mukava, täysin prokreslený ja vastaavia olen nähnyt kertaiseksi paljon kalliimpia puhelimia.

Palkki olen vain pari nopeasti kuvia aurinkoisena päivänä, paljon vielä tiedä, ne näyttävät erinomainen, mutta jos se ei, se voi olla, että Nokia on 8 megapikselin elektroninen kamera varsin harmissaan. Täydellisesti katso video, siellä oli lisäksi tuuli, mutta ennätys osoitti vain muutamia. Olen etsinyt, ennen vaihdoin kuvan 4:3 16:9, kuva ulottuu jälkeen vaihdetaan 6Mpx, mutta se ei Nokia, mutta Android-järjestelmä. Visualisoitu on paljon peilattu integroitu HDR, katsokaa itse.

Ja tässä se on, ruma-Android

Ja tässä se on, ruma-AndroidPari jopa enemmän kertaa olet tarkistaa samanlainen nimike, ennen päädyt on tottunut jumalattomuuden, että toi uusi Nokia on tuo. Vielä eri muuta vaihtoehtoa ei ollut, Symbian on kuollut, Windows valitettavasti myös ja lähti yksinkertaisesti vihreä pieni robotti, jossa kaikki edut ja tunkeileva mainonta -, valvonta-Google, sekä statisícemi paljon parempi tai vähemmän tehokkaita sovelluksia. Nokia lähestyi häntä minun ikioma, ei laajennuksia ja muutoksia, uusi puhdas Android-järjestelmä 7 uusin vaihtelua, koska se lisää Google. Se on älykäs siirtäminen, Nokia aikoo olla ensimmäisten joukossa, joka nopeasti vapauttaa uusi muunnelma, ihana tekninen apu on merkittävä etu verrattuna Oriental heinäsirkkojen.

Olisin varmasti, koska itse asiassa hieman suomen räätälöinnin arvostettu, en missaa näitä maalattu fontin tyylejä ja myös vztřícnost, joka voi vain pohjois-Euroopassa. Koskien Android paljon kirjoittaa täällä, suurin osa on tällä hetkellä mahdollisesti on sekä joka kulkee Windows, sinun pitäisi samoin tutkimus-meidän lisää artikkeleita. Olin yllättynyt, ehkä yksinkertaisesti piirustus listaus sovelluksia vähentää puolella, se on erittäin hyödyllinen, mutta listalle riittää, kaaos, jokainen kuvake on erilainen ja kasvava määrä asetelmia se on pahenemassa, sekä vielä pahempaa, en näe, että minun Google ei istutettu suunnittelijat yhdistymisen muoto.